Artsenpraktijk Integrale Geneeskunde Brabant

Artsenpraktijk Integrale Geneeskunde Brabant

AIGB is gespecialiseerd in chronische klachten en aandoeningen. Aandoeningen zijn te behandelen door ziekte te bestrijden, maar ook door gezondheid te bevorderen.

BOEK: HET KANSSPEL IN DE GENEESKUNDE

jan 17, 2015
|
Ingezonden door: digiad
|
Categorie: General

HET KANSSPEL IN DE GENEESKUNDE
Wilt u dit bijzondere boek bestellen? Ga dan naar ons bestelformulier en vul daar uw gegevens in. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk het boek toe.


Leefstijl

images/3blok3.jpg

Elke leasemaatschappij die auto’s aanbiedt heeft een missie: zorgen dat de auto’s zo lang mogelijk blijven rijden zonder mankementen. Daartoe wordt preventief onderhoud gedaan en worden kleine reparaties op tijd verricht. En als het niet anders kan vindt groot onderhoud plaats met vervanging van onderdelen en nieuwe software.
James Gordon, een van de adviseurs van president Obama en hoogleraar 
 


Afspraken en consulten

images/3blok2.jpg
U kunt dokter Fruijtier bellen van maandag t/m vrijdag voor informatie, consultafspraken, vragen over de behandeling en recepten (073-5211126). Boekinformatie

images/3blok1.jpg
Als wetenschap de moeder van de geneeskunde is, dan is zij wel een duistere stiefmoeder zodra het ingewikkeld wordt. De dokter leert van de wetenschap wat hij moet doen bij kortdurende interventies. Maar bij complexe en langdurige gezondheidsproblemen of -risico's is er een groot grijs gebied en daar biedt toepassing van de wetenschap slechts een kleine kans op persoonlijk voordeel. Artsen vertellen daarover weinig. Wie zet in op een kansspel als hij weet dat de kans op voordeel gering is?

Contactgegevens

Artsenpraktijk Integrale Geneeskunde Brabant 
Lage Witsiebaan 76 
5042DB Tllburg 
KvK 17242135 
AGB code praktijk 8453304 
E info@aigb.nl 
T 013 4688750 op werkdagen van 9-12 uur.

Woensdag is de praktijk gesloten.

Bij dringende vragen over uw behandeling kunt u ook in het weekeinde bellen. Op ons antwoordapparaat hoort u welke arts telefoondienst heeft. De dienstdoende arts is op zaterdag en zondag tussen 17 uur en 17.30 uur bereikbaar.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier volledig in.